MYNPA -53

Mynämäen Pallo -53 on jalkapalloseura, jossa jalkapalloa voi harrastaa monella eri tasolla, joko tosissaan tai mukava pilke silmäkulmassa. Junioripuolella toiminta perustuu seuran tekemisiin ohjeisiin että joukkueen itse sopimiin sääntöihin, jossa erityisesti nuoremmissa ryhmissä annetaan kaikkien pelata tasapuolisesti, omien edellytysten mukaisesti. Edustusjoukkueen tavoitteena luoda perustaa omien junnupelaajien pääsemiselle pelaamaan hyvälle miesten sarjatasolle.  Miesten ikämiestoiminta on ollut uutena toimintamuotona jo pari vuotta. 

Harrastepuolella miesten toimintaa ylläpitää Hutikuti-toiminta, jossa vain taitoniekat voivat toteuttaa nuorena haaveeksi jäämiään unelmiaan. Hutejakin syntyy taajaan, mutta kaikissa niissä on oma tarkoituksensa. 

Kaiken kaikkiaan seurassa on tällä hetkellä n. 250 aktiivista futaajaa, joista junnuja n. 220. Valmennus on hyvää ja sitä pyritään kehittämään koko ajan lisää aktiivisen kouluttautumisen myötä. Aktiivisten huoltajien ym. toimihenkilöiden joukko yhdessä vanhempien kanssa luo hyvää perustaa hyvälle seuratoiminnalle. Pelaajia seurassa on Mynämäen lisäksi myös Taivassalosta, Vehmaalta, Turusta, Maskusta ja Nousiaisista. Tervetuloa tutustumaan toimintaan kauempaakin!

Olosuhteet toiminnalle ovat laadukkaat; Urheilukeskuksen kaksi nurmikenttää, Tavastilan nurmikenttä, Laurin keinonurmi sekä kaksi pienkenttää Laurin koulun alueella antavat loistavat puitteet toiminnalle lähes ideaalisina kellonaikoina. 

Fair play….. Kaikki pelaa!!!